Alakformálás

A nők 80% küzd cellulittal, azaz narancsbőrrel, és még többünk érzi úgy, hogy itt-ott pár centivel vastagabbak vagyunk, mint amilyennek mi szeretnénk látni magunkat. Sokszor hiába a torna, az egészséges étkezés, az a fránya pár centicske, az a makacs narancsbőr csak nem akar eltűnni! Ilyenkor ajánljuk vendégeinknek az alábbi kezeléseinket, melyek hatásukat a problémás helyeken fejtik ki!

Velasmooth

 

A világújdonságnak számító Velasmooth egy mélyfeszesítő, alakformáló készülék. A kezelendő felületet érő 4 különböző hatás miatt a problémás felületen látványos változások mennek végbe. Ajánljunk mindazoknak, akik narancsbőrrel, pár plusz centivel küzdenek. Már 6 kezelés után a bőr stuktúrája látványosan javul!

Dr. Life hullámmmasszázs

 

A masszázs egy jól felépített, terápiás, manuális masszázshoz hasonló. Serkenti a vérkeringést és a méregtelenítést, hatékonyan lép fel a narancsbőrrel szemben is. Hatására a kötőszövet feszesedik. Pár alkalom után szembetünő a változás.

Mélytengeri agyagpakolás

 

Sok milló éves ősanyag és a legmodernebb technológia ötvözésével megszületett a SEA CLAY (mélytengeri iszap). Ezen kezelésen, miközben Ön pihen és elfelejti mindennapi gondjait, addig teste méregtelenítésbe kezd! Pár kezelés után a narancsbőr halványul, a pattanások/aknék száma csökken! Hölgyeknek mellfeszesítésre is ajánljuk!

Aromaterápiás fáslizás

 

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Kedvező továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére.

Elektroszauna

 

Az elektro szauna hasonlóképpen működik mint egy rendes szauna, csak koncentráltabb és nem terheli meg a szervezetünket annyira. Hatására szervezetünk méregtelenít, javul a sejtek anyagcseréje, erősödik az immunrendszer és nem utolsó sorban karcsúsít is!

Ultratone alakformálás

 

A Futura Pro készülék egyedülálló a világon és fényévnyi távolságra van a hagyományos izom stimulációs technikáktól. Fantasztikusan látványos és hosszú távú eredmények elérése mellett rendkívül kellemes kezelés érzet jellemzi. Az új Futura Pro készülék az Ön egyéni adottságai alapján készíti el az optimális kezelési tervet, összehangolva az Ön test és arckezelési igényeivel.

Narancsbőr kezelés

 

A cellulit masszázs hatékony a narancsbőr elleni harcban, mert javítja a vér- és nyirokkeringést, ami a szövetekben lerakódott salakanyag elszállítását végzi. A cellulit masszázs speciális cellulit elleni olajokkal végzett gyors, erős mozdulatokat tartalmazó kezelés, ami kiválóan alkalmas a kényes területeken kialakult narancsbőr ellen.

Elérhetőségeink
1016 Budapest,
Aladár utca 15 - Zsolt utca 4 fszt. 3-4
+36 30 314 7586
+36 1 787 0380
Készítette: ELUX