Kozmetikai kezelés

Géppel végzett kezeléseink során arcunk, dekoltázsunk, bőrünk megfiatalodhat!
Sajnos az idő előrehaladtával egyre hamarabb jelennek meg bőrhibák, ráncok, mind nőkön, mind férfiakon, hisz a mai rohanó világban nem tudunk naponta több percet az arcunk, bőrünk táplálásával tölteni!
Ebben szeretnénk segítségére lenni, ha komolyabb beavatkozások nélkül szeretne halványítani bőrhibáikon!

Géppel végzett kozmetikai kezeléseink mellett lehetőség van kozmetikusunk szolgáltatásait is igénybe venni. Ezzel kapcsolatban keressek Kopcsák Emese Kozmetikusunkat!

Tengeri agyagos pakolás

 

SEA CLAY BODY MASQUE
A tengeri alapanyagot esszenciális olajjal keverjük össze, arc esetén ez lehet tónusfokozó és feszesítő, stressz oldó és akné elleni kombináció is. A kellemes meleg maszkot száradástól függően kb. 15- 20 percre helyezzük fel. A maszk eltávolítása meleg kendővel történik, majd nedvességfokozás céljából arcpermetet (termálvíz) és regeneráló krémet használunk.

Ultratone

 

A plasztikai sebészet nélküli face lifting és arcfiatalító kezelések gyengéd arc-izom torna lépései a felszíntől a mély tartóizmokig hatva megszüntetik a petyhüdtséget, helyreállítják az arckaraktert. Csökkentik az arc ráncait, feszessé és rugalmassá teszik a bőrt.

Velasmooth

 

A világújdonságnak számító VELASMOOTH egy mélyfeszesítő, alakformáló, arcfiatalító készülék, amely a kezelendő testfelületet 4-féle hatásnak teszi ki: az infravörös fény, rádiófrekvenciás sugarak a testhőmérséklet átmeneti emelkedését idézik elő, míg ezzel egy időben fellépő pulzáló vákuum és a masszírozó görgők tovább fokozzák a helyi anyagcserét.
Kisméretű kezelőfeje kiválóan alkalmas a test kisebb területeinek, például a nyak, toka, és arc kezelésére.

Bemer SLT fényterápia

 

A pulzáló mágneses mező speciális fényimpulzusokkal összekapcsolva valódi csodaként hat. Alkalmazható aknék/pattanások, bőrhibák, vitiligo kezelésére és az időskori májfoltok halványítására is!

Elérhetőségeink
1016 Budapest,
Aladár utca 15 - Zsolt utca 4 fszt. 3-4
+36 30 314 7586
+36 1 787 0380
Készítette: ELUX