A Futura Pro készülék egyedülálló a világon és fényévnyi távolságra van a hagyományos izom stimulációs technikáktól. Fantasztikusan látványos és hosszú távú eredmények elérése mellett rendkívül kellemes kezelés érzet jellemzi. Az új Futura Pro készülék az Ön egyéni adottságai alapján készíti el az optimális kezelési tervet, összehangolva az Ön test és arckezelési igényeivel.

Ultratone alakformálás


Az elektro- lipolízis a narancsbőr eltávolításához, a nyúlási csíkok csökkentéséhez, mélyhidratáló hatáshoz és a zsír lebontásához járul hozzá.
A Futura Pro készülék egyedülálló a világon és fényévnyi távolságra van a hagyományos izom stimulációs technikáktól. Fantasztikusan látványos és hosszú távú eredmények elérése mellett rendkívül kellemes kezelés érzet jellemzi.
Az új Futura Pro készülék az Ön egyéni adottságai alapján készíti el az optimális kezelési tervet. Kijelzi az vendégnek szükséges kezelések számát, és azok javasolt heti gyakoriságát. Ahány vendég annyi kezelési folyamat. Javasolni szoktunk minimum 6 kezelést, hisz ez után jelentkeznek a változások szembetűnően!

Az esztétikai vonal mellett kiemelkedően vesz részt terápiás kezelésekben is! Rehabilitációs és helyreállító jellegű kezelésekben alkalmazzák előszeretettel.

Az Ultratone technológiát államfők, közéleti hírességek, világsztárok, popcsillagok sokasága használja kreativitásuk, alkotó készségük, szépségük, vonzerejük és sikereik fenntartásában. Néhány példa erre Madonna, Gwyneth Paltrow, Shakira, Bódy Sylvi vagy Claudia Bahamón.

Ajánljuk:

 

  • Narancsbőr ellen
  • Mélyizom tornára
  • Azonnali méretcsökkentésre
  • Testkontúr javítására
  • Izomkidolgozásra
  • Mellemelésre
  • Szülés utáni karcsúsításra
  • Rehabilitációra


Alkalmazható: Has és derék, Combok, Csípő és fenék, Karok
 

1 alkalom / 12 alkalom
Test biostimuláció
4 000 Ft. / 40 000 Ft.
Arc biostimuláció
3 500 Ft. / 38 000 Ft.
Kombinált Arc+Test
6 500 Ft. / 70 000 Ft.

 

Elérhetőségeink
1016 Budapest,
Aladár utca 15 - Zsolt utca 4 fszt. 3-4
+36 30 314 7586
+36 1 787 0380
Készítette: ELUX