Az Evital Park

Az Evital Park 2007-ben kezdte meg működését Kispesten, azonban a folyamatos fejlesztések és a vendégeink igényeinek magas szintű kielégítése megkövetelte a bővítést, melynek következtében az Evital Park 2012-től az I. kerületi Naphegyen nyitotta ki újra kapuit.

Új szalonunkban a professzionális gépi kezeléseink mellett, masszázs és bőrgyógyász- kozmetológiai kezelések is megtalálhatóak! Teljes körű szolgáltatást kívánunk nyújtani mindazoknak a Nőknek és Férfiaknak, akik egészségbeli, bőr vagy súlyproblémáikat nem fájdalmas sebészeti beavatkozással kívánják orvosolni.

Az alakformálás és az egészségmegőrzés területén, az orvosi tapasztalatot a legmodernebb technikákkal ötvözzük, mely folyamat során látványos és hosszú távú eredményeket érhetünk el. Szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező bőrgyógyászunk Dr. Nagy Éva a szalon szakorvosa, a klasszikus és az esztétikai dermatológiával is foglalkozik. Kopcsák Emese szépségápolás céljából a Gigi Cosmetic Laboratories termékeit használja!

Kopcsák Emese szépségápolás céljából a Gigi Cosmetic Laboratories termékeit használja! www.beautykozmetika.hu

A Német Bőrgyógyászati Intézet munkatársai a Körömlézer Ambulancián végleges körömgomba eltávoltítással foglalkoznak. www.koromgomba.eu

Minden kedves régi és új Vendégünket szeretettel várjuk az új, kellemes környezetet nyújtó Evital Parkban!

Házirendünket itt letöltheti!

Pár kép a szalonról: 

bejárat

bejárat2

váró

disz

 

Elérhetőségeink
1016 Budapest,
Aladár utca 15 - Zsolt utca 4 fszt. 3-4
+36 30 314 7586
+36 1 787 0380
Készítette: ELUX