A cellulit masszázs hatékony a narancsbőr elleni harcban, mert javítja a vér- és nyirokkeringést, ami a szövetekben lerakódott salakanyag elszállítását végzi. A cellulit masszázs speciális cellulit elleni olajokkal végzett gyors, erős mozdulatokat tartalmazó kezelés, ami kiválóan alkalmas a kényes területeken kialakult narancsbőr ellen.

Cellulit masszázs


A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok rácsszerkezetét, így a bőr felülete a narancs héját utánzóan egyenetlenné válik.

A cellulit masszázs azért hatékony, mert javítja a vér- és nyirokkeringést, ami a szövetekben lerakódott salakanyag elszállítását végzi. A masszázs, kifejezeten erős naracsbőr esetén, kellemetlen lehet az első pár alkalommal, de ez később a narancsbőrrel együtt elmúlik! Sokan járnak hozzánk akik eleinte összeszorított fogakkal vettek rész a masszázson, ma már azonban a masszőrünk kelti őket a kezelés végén! :)


Ajánljuk:

  • Narancsbőr ellen
  • Terhességi csíkok ellen
  • Bőr feszesítésére, kisimítására
  • Testkontúr javítására
  • Méregtelenítésre
  • Vérkeringés javítására
  3 alkalom / 6 alkalom
  Testkezelés 60 perc
  27 000 Ft / 54 000 Ft


  6 alkalom / 12 alkalom
  Testkezelés 90 perc
  80 000 Ft / 150 000 Ft


  Elérhetőségeink
  1016 Budapest,
  Aladár utca 15 - Zsolt utca 4 fszt. 3-4
  +36 30 314 7586
  +36 1 787 0380
  Készítette: ELUX